Jungtis: priešybių vienybė I

Vasario 11-12 d. 2022

Karališkių k., Želvos sen., Ukmergės raj.

Raktiniai žodžiai:

Gamta-Tyla-Ramybė-Natūralumas-Paprastumas-Tikrumas-Pilnumas

Susitikimo esmė

Kviečiame savaitgaliui grįžti į natūralią Gamtą, atokiau nuo miestų šurmulio, streso ir kasdienių problemų. Seno kaimo sodžiaus ramybėje ir tyloje galėsime kartu natūraliai ir paprastai sugrįžti prie mūsų būties šaknų ir esmių, jungties tarp asmeninio ir visatinio... Žadinsime savyje prigimtinį kūrybinį gebėjimą apjungti priešybes. Viskas jau yra, tereikia susivokti ir atpažinti. Tai pirmasis susitikimas sodyboje šia tema, kuri bus tęsiama, jeigu Jums tai atlieps.

Nebūtinas išankstinis jogos ar kitas pasiruošimas. Saviugdos praktikos bei kontempliacinės temos yra universalaus pobūdžio, nepririštos prie vienos ar kitos tradicijos ar mokymų. Tiesa yra universali. Ji savaime atsiskleidžia tyruose protuose ir širdyse begale būdų...

Atvažiavus Penktadienio vakare po savaitės darbų, pirtelės procedūros padės fizinio, jutiminio, mentalinio ir jausminio kūno apsivalymui.

Nakvynė sodžiuje, Gamtoje padės atsijungti nuo miestų noosferos.

Iš ryto aktyvūs ir pasyvūs pratimai pramankštins kūnus, o kvėpavimo pratimai padės apjungti nurimusį kūną su darniu ir ramiu protavimo procesu.

Satsangas per Šventraščių skaitymą, kontempliaciją ir meditaciją padės apsijungti asmeninei ir visatinei sąmonei. Kiti užsiėmimai, kuriuos ves laisva forma Ramunė, Lina ir Kristina padės apjungti dangiškus ir žemiškus mūsų poreikius :) Tad veiklaraštis įvairus, apjungiantis, regis, skirtingus būties supratimus ir pajautimus.

Taigi, savaitgalio metu Jūs turite galimybę ramioje Gamtos apsuptyje natūraliai ir paprastai per atjautą, savistabą, saviugdą, savimonę ir savikūrą atsigaivinti ryšį su mūsų bendra universalia ir grynąja esme.

Svarbu: atsipalaiduoti nuo bet kokių išankstinių lūkesčių ir mentalinių programų; pagrindinis vidinių prieštarų santarvės Mokytojas ir Gydytojas - pati Gamta :) ; belieka tiesiog su vaikiška nuostaba - gyvai ir tyrai- viskame stebėti vieningos ir visaapimančios Sąmonės lauko tekėjimą...

Organizaciniai klausimai

  • Dalyvavimui reikalinga registracija. Prašome užpildyti šią registracijos formą. Dėmesio: vietų skaičius ribotas! Pirtelės procedūroms vietų skaičius apribotas iki 6-7 žmonių, o dienos veikloms iki 15 žmonių. Tad kas pirmi registracijos formoje pažymėsite pageidavimą pirtintis, tiems bus rezervuota vieta (padėkos mainai pirtelės procedūroms po 30eur). Pirtelės procedūros, skirtoms tiems, kurie dalyvaus kitos dienos veiklose. Daugiau informacijos apie pirtelės reikmenis ir pan. rasite čia. Jūsų savanorišką padėką už pirtelės procedūras prašome paaukoti Dariui pirtelėje.

  • Galima atvykti Šeštadienį iš ryto be pirtelės procedūrų ir nakvynės. Tuomet mainų padėka būtų po 35eur už dienos veiklas. Prašome atvykus Jūsų savanorišką padėką paaukoti Dariui (sodybos šeimininkui).

  • Galima iš anksto užsisakyti viso (ar dalies) kūno masažą pas Kristiną, kuri masažuoja subtiliai, pagal žmogaus pajautimą ir tik su natūraliomis priemonėmis iš Gamtos (padėka pagal Jūsų pajautimą, bet nemažiau 20eur/val.). Masažus ji gali daryti iš anksto suderintu laiku (taip pat ir pirtinimosi metu).

  • Nakvynė pirtelės palėpėje ant čiužinių arba troboje po 10eur (kreipkitės pas Darių). Patalynės yra ribotas kiekis. Tad pasiimkite savo miegmaišius.

SVARBU:

Prašome laikytis COVID pandemijos apribojimų. Jeigu turite būti karantine ar bendravote su asmeniu, kuris neseniai sirgo/serga COVID ar jaučiate šios ligos simptomus, tuomet vardan kitų žmonių sveikatos neatvykite į susitikimą. Už už(si)krėtimo pasekmes ir rizikas visi atsakome patys.


Veiklaraštis (tikslinamas)

Sausio Jungtis_7-9d.
video-1644688723.mp4
video-1644760510 (2).mp4